Stalen ros voor Adelinde

NIJKERK – Voor Adelinde Cornelissenheeft het leven weer zijn gewone gang na de Olympische Spelen. Trainen, lesgeven en af en toe nog wat leuks tussendoor. Alle Olympische sporters kregen de afgelopen weken een fiets aangeboden van fietsenfabrikant Gazelle. Uiteraard oranje gespoten in een limited edition.

Vrijdagmiddag kreeg zij de fiets aangeboden door Gert en Sandra Bast van tankstation en fietsenhandel Bast in Driedorp. Hun zoontje Alex mocht de sleutels overhandigen, maar die stak ze eigenlijk liever in zijn mond dan ze aan Adelinde te geven. Uiteindelijk kwam het toch nog goed en kon Adelinde op haar fiets naar huis op het nabijgelegen landgoed Balkenschoten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.