Bast Driedorp

Na het tanken trek?

Kom eens kijken in onze shop. Wij verkopen onder andere: snoep, frisdrank, verse broodjes en ijs.
Een leuke actie voor de lekkere trek is een broodje bal + flesje frisdrank naar keuze voor slechts € 5,00.

Daarnaast hebben wij ook:

Fietsen voor jong en oud, vele fiets- en autoproducten, verse eieren uit de directe omgeving en rookwaar.

Tankpas van Bast Driedorp

  • U krijgt 2 keer per maand een overzichtelijke totaalfactuur.
  • U kunt eenvoudig BTW terugvorderen.
  • U tankt op krediet en hebt geen contant geld nodig.
  • Ook kleine ondernemingen met 1 auto kunnen bij ons terecht.

Daarnaast krijgt u als dank dat u voor ons bedrijf kiest, een extra voordeel, door een directe korting op de pompprijs. U weet dus altijd wat u getankt heeft. Ook buiten onze openingstijden kunt u de pas gebruiken via onze betaalautomaat. U heeft dan de beschikking over Euro 95, Diesel en AdBlue.

Gert en Sandra leggen het graag aan je uit!

 

Total Clubkaart van Bast Driedorp

Voor alle klanten van Total is het mogelijk om te sparen door te tanken. U vraagt een spaarpas aan en registreert deze online of via de telefonische helpdesk van Total Club Card. Hiermee personaliseert u de pas, zodat bestellingen rechtstreeks naar uw huisadres worden gestuurd, maar ook bij verlies gaan uw gespaarde punten niet verloren. Neemt u gerust een kijkje op de website voor meer informatie.

Met de spaarkaart heb je diverse voordelen:

  • privé sparen, 1 punt per liter
  • sparen voor non-profit organisaties(sport)verenigingen, scholen en kinderdagverblijven of de kerk, 2 punten per liter
  • snel sparen voor brandstof of cadeautjes en leuke uitjes

Inloggen Total Clubkaart

Bast Driedorp heeft naast de gebruikelijke spaaracties, ook een actie voor non-profit organisaties. Klik hier voor het actuele overzicht en om uw non-profit organisatie(sport)vereniging, school en kinderdagverblijf of de kerk aan te melden. Deze spaaractie is niet te combineren met andere spaaracties en/of kortingen.

Kwaliteitsproducten en topmerken fietsen

Bij Bast Driedorp vindt u een breed assortiment van fietsen, fietskleding, accessoires en onderdelen van gevestigde topmerken, zoals Gazelle.

Dé fiets bestaat niet. Het aanbod gaat van elektrische fietsen en stadsfietsen. En natuurlijk al het toebehoren en onderdelen. ,,We zijn constant op zoek naar nuttige of hippe nieuwigheden die het fietsersleven comfortabeler, spannender of gewoon leuker maken. Alle producten worden zorgvuldig door geselecteerd en uitgeprobeerd om het fietsplezier te garanderen.''

U kunt bij Bast Driedorp ook terecht voor stoere schoolfietsen, kinderfietsen, jongensfietsen en meisjesfietsen. Kijk eens verder op de speciale Bast Tweewielerspagina.

Wilt u graag persoonlijk advies of wens je een testritje?

Voor iedereen heeft Bast Driedorp wel een passende fiets. Ben je een student die een tweedehands fiets nodig heeft, of heeft u een (elektrische) fiets nodig voor woon-/werkverkeer? Wilt u als werkgever woon-/werkverkeer per fiets stimuleren, dan kunnen wij hier ook prima in adviseren (klik hier voor meer informatie over het WKR-Fietsplan). Bast Driedorp kan u hierbij eerlijk en professioneel advies geven en op weg helpen.

Bast Driedorp verleent u met plezier advies voor een fiets op uw maat en nemen daar graag de tijd voor. De voor u beste fiets is afhankelijk van waarvoor u de fiets wil gebruiken, alsook de intensiteit en frequentie van het gebruik, het traject en uw fysieke conditie.

We verwelkomen u ook heel graag in onze winkel!

Betalen kunt u bij ons met:

  

Wij gaan voor tevreden klanten en blije fietsers!